Els menors de 12 a 17 anys de països de fora de la UE poden entrar a Espanya sense pauta completa

Podran accedir al país amb una prova PCR o similar del SARS-CoV-2 amb un resultat negatiu realitzada 72 hores abans de l'arribada

Una jove en l'aeroport d'Adolfo Suárez, a Madrid, en una imatge d'arxiu
Una jove en l'aeroport d'Adolfo Suárez, a Madrid, en una imatge d'arxiu / Gustavo Valiente (Europa Press)

Els menors que tenen entre 12 i 17 anys procedents de països de fora de la Unió Europea o de l'espai Schengen podran accedir a Espanya sense presentar la pauta completa de vacunació des d'aquest dilluns, després d'entrar en vigor els canvis en els requisits sanitaris del govern.

Mitjançant aquesta modificació, els menors d'aquest rang d'edat podran accedir a Espanya amb una prova PCR o similar del SARS-CoV-2 amb resultat negatiu realitzada 72 hores abans de l'arribada i prèvia comprovació per les autoritats sanitàries.

Així mateix, els menors de 12 anys que viatgen amb un adult no estaran sotmesos a cap mena de requisit sanitari, tal com estava fent-se fins ara.

L'orde del BOE recorda que la vacunació és "un instrument clau" per a combatre la pandèmia per covid. No obstant això, pel fet que en molts països hi haja dificultats per a obtindre la vacuna per a la població de menys de 18 anys "es considera convenient establir condicions específiques per a aquestes persones".

També et pot interessar

stats