La menor violada a Igualada perd l'audició en una orella per l'agressió

La víctima, que es troba ingressada a l'Hospital de Sant Joan de Déu des de l'atac, haurà de portar audiòfon

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra treballant
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra treballant / Mossos d'Esquadra

La menor de 16 anys violada quan eixia d'una discoteca durant la matinada de l'1 de novembre a Igualada (Barcelona) ha perdut quasi el 90% de l'audició de l'orella esquerra a causa del colp que li van pegar els presumptes agressors al cap. Fonts pròximes al cas han informat a Europa Press que la víctima s'ha sotmés a diversos exàmens per a avaluar la capacitat auditiva i que haurà de portar audiòfons d'ara en avant.

Segons han explicat, la jove continua ingressada a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona, on es recupera "progressivament". La investigació dels Mossos d'Esquadra per a trobar els suposats autors de la violació continua sota secret de sumari. 

Fonts municipals han assenyalat que l'Ajuntament d'Igualada ja ha començat els tràmits per tal d'instal·lar a principis de 2022 càmeres de vigilància al polígon on van tindre lloc els fets. 

En la matinada del diumenge 31 d'octubre al dilluns 1 de novembre, la víctima va anar a una discoteca amb unes amigues. En eixir-ne, es va acomiadar d'elles per a, posteriorment, dirigir-se a l'estació de tren on havia d'agafar el comboi per a tornar a casa de sa mare, a Vilanova i la Geltrú. Va ser aleshores quan l'atacaren. Cap a les set del matí, un camioner la va trobar nua i inconscient en un descampat pròxim a l'estació i va telefonar a emergències. 

També et pot interessar

stats