Els Mossos investiguen una violació a una menor de 16 anys a Igualada

La mare de la menor demana ajuda per a trobar els agressors de la seua filla

Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra treballant
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra treballant / Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per a tractar d'identificar l'agressor sexual d'una menor de 16 anys a Igualada (Barcelona).

Els fets van ocórrer la matinada del diumenge 31 d'octubre al dilluns 1 de novembre, quan la xica va anar a una discoteca amb unes amigues. Segons ha publicat El Periódico, en eixir es va acomiadar d'elles i es va dirigir a l’estació de tren per a tornar a casa de sa mare, a Vilanova i la Geltrú, quan va ser atacada.

Cap a les 7 del matí, un camioner la va trobar nua i inconscient en un descampat pròxim a l'estació i va telefonar a emergències. L'Àrea d'Agressions Sexuals dels Mossos s'ha fet càrrec de la investigació per a tractar d'aclarir el que va ocórrer i per a identificar, localitzar i detindre l'agressor.

La mare de la menor, que roman ingressada a l'Hospital Sant Joan de Déu, ha demanat ajuda per a trobar els agressors de la seua filla. La víctima, que presentava ferides compatibles amb una agressió sexual, ha sigut intervinguda i actualment "es troba estable", segons ha assegurat la família.

La mare també ha expressat la seua preocupació per les seqüeles psicològiques que puguen quedar-li a la seua filla, que no recorda res i se sent culpable. S’espera que els Mossos d'Esquadra li prenguen declaració aquest dimecres a la vesprada per a tractar d'aclarir els fets i avançar en la investigació, que segueix sota secret de sumari.

Aquesta violenta agressió sexual ha provocat una gran commoció a Igualada, on aquest dimarts desenes de persones han eixir al carrer per a protestar per la violació i "condemnar els fets, rebutjar aquest tipus de violència i donar tot el suport a la víctima i a la seua família". Aquesta vesprada s'ha convocat una nova concentració de protesta.

També et pot interessar

stats