El megabrot de Mallorca afecta ja 89 joves de huit instituts de la Comunitat Valenciana

La Conselleria de Sanitat Universal informa que analitza un possible segon brot

Joves traslladats a l'hotel Palma Bellver de Palma, on estaran en aïllament en tindre relació directa o indirecta amb el brot per covid d'un viatge d'estudis a Mallorca.
Joves traslladats a l'hotel Palma Bellver de Palma, on estaran en aïllament per haver tingut relació directa o indirecta amb el brot per Covid durant un viatge a Mallorca / EFE

El megabrot de Mallorca afecta ja 89 joves de huit instituts de la Comunitat Valenciana. Així ho ha detallat en la roda de premsa posterior a la reunió del Consell Interterritorial de Sanitat, la consellera Ana Barceló, que ha remarcat que el megabrot afecta onze comunitat autònomes. La consellera de Sanitat Universal ha dit també que hi ha 470 viatgers identificats als quals se'ls ha fet la prova i que, entre els positius, hi ha 23 asimptomàtics i 53 més amb símptomes.

Barceló també ha anunciat que la Conselleria de Sanitat Universal investiga un brot d'un altre viatge a Mallorca que es va fer entre el 18 i el 23 de juny i que afecta dos centres, un a la província d'Alacant i un segon a la de València. La consellera ha dit que informarà una vegada que tinga les dades d'aquest segon brot vinculat a un viatge d'estudiants.

També et pot interessar

stats