Mazón avança que la nova legislatura serà "la de l'energia i l'habitatge"

El president de la Diputació d'Alacant en funcions ha participat en l’últim acte al capdavant de la institució i abans de ser investit president de la Generalitat

Mazón junt al president de l'Institut d'Estudis Econòmics de la província d'Alacant (INECA), Ignacio Amirola
Mazón junt al president de l'Institut d'Estudis Econòmics de la província d'Alacant (INECA), Ignacio Amirola / Europa Press

El president de la Diputació d'Alacant en funcions i pròxim president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assegurat aquest dimarts que la nova legislatura "ha de ser la de l'energia i la de l'habitatge", perquè la Comunitat Valenciana "no pot ser la més dependent, energèticament parlant, d'Espanya". Mazón, en el seu últim acte públic com a president de la institució provincial, càrrec del qual dimitirà aquest dimecres, ha afirmat que durant els pròxims quatre anys el seu govern parlarà de "renovables i fotovoltaiques des de la sostenibilitat", així com també "amb inversors que els piquen a la porta".

Durant la clausura de l'assemblea anual de l'Institut d'Estudis Econòmics de la província d'Alacant (Ineca), Mazón també ha llançat el missatge que les comarques del sud es troben en aquests moments en una fase expansiva "després d'anys en fase reivindicativa". "Hem atresorat el rigor suficient, la força i la unió per a fer front amb les millors garanties les grans lluites que encara segueixen i que tenim al davant en matèria hídrica, d'infraestructures i d'inversions", ha insistit el líder popular. 

A més de confirmar que el document d'estudi de les fortaleses de la província estarà damunt de la taula en el seu nou càrrec polític, s'ha mostrat confiat que els alacantins "tenen clar el futur de la província i la projecció que s'ha de donar". “Som la província d'Espanya amb més residents internacionals durant tot l'any i necessitem una resposta per a l’equilibri social, també amb una reforma fiscal que ens ajudarà a optimitzar les despeses de l'administració i a tindre més capacitat d'inversió i estalvi en el consum diari", ha ressaltat.

Mazón ha cedit "el testimoni" a l'alcalde de Benidorm, Toni Pérez, qui es convertirà en les pròximes setmanes en el nou president de la Diputació d'Alacant.

També et pot interessar

stats