Mazón afirma que prompte es recuperaran els nivells previs a la reversió de l'hospital de Torrevella

El president indica que el procés es va fer "sense previsió, consens, ni diàleg, ni equitat ni dignitat laboral", la qual cosa va desembocar en "una deterioració que estem començant a restablir"

Mazón ha visitat este dilluns les obres d'ampliació del port de Torrevella al costat de l'alcalde, Eduardo Dolón
Mazón ha visitat este dilluns les obres d'ampliació del port de Torrevella al costat de l'alcalde, Eduardo Dolón / GVA

El president de la Generalitat, Carlos Mazón, ha assegurat que "prompte" es recuperaran a l'hospital de Torrevella els nivells de prestació sanitària als pacients i usuaris "que mai es degueren perdre" arran d'un procés de reversió "desastrós".

Mazón ha posat de manifest que el procés de reversió de l'hospital de Torrevella des de la gestió privada al sistema públic es va fer "sense previsió, sense consens, ni diàleg, ni equitat ni dignitat laboral", la qual cosa va desembocar en "una deterioració que estem començant a restablir amb la col·laboració dels treballadors i de l'Ajuntament".

El cap del Consell ha fet este dilluns una visita a Torrevella per a presenciar les obres d'ampliació del port, al costat de l'alcalde, Eduardo Dolón, però abans s'ha entrevistat amb el comité d'empresa de l'hospital de la ciutat en un edifici de l'Autoritat Portuària.

Ha destacat que és "la primera vegada" que un president de la Generalitat es reuneix amb el comité d'empresa d'este centre sanitari, una trobada que arriba després de nombrosos contactes amb el conseller i els directors generals.

Segons ha comentat, amb el comité s'ha avançat en l'"equiparació i el reconeixement" a favor d'un "tracte adequat als que ens han de cuidar. La Sanitat pública ha sigut, és i continuarà sent el primer", ha emfatitzat el president.

També et pot interessar

stats