Mayo, finalista de 'Duel de veus', denuncia una agressió homòfoba a Benimaclet

L'atac va ocórrer la matinada de dissabte a escassos metros del seu portal

Guillem Mayo al lloc on va ocórrer l'agressió
Guillem Mayo al lloc on va ocórrer l'agressió / À Punt NTC

Guillem Mayo, el finalista de Duel de veus, ha denunciat en les xarxes socials una agressió homòfoba a les portes de sa casa al barri de Benimaclet, a València. El jove de Rossell (Baix Maestrat) tornava de visitar monuments fallers amb amigues quan, a les 0:45 hores, els agressors el van espentar contra una paret al crit de "Maricones de mierda" i després van fugir corrent.

Mayo no va resultar ferit i tampoc va poder veure els homes que el van agredir. En recuperar-se del que ha qualificat com "un ensurt", va telefonar la Policia Local de Benimaclet per a avisar de l'atac i els agents el van informar que reforçarien la vigilància a la zona.

El cantant rossellà ha compartit la seua història en les xarxes per a visibilitzar la violència contra les persones LGTBI, en augment a la Comunitat Valenciana. "No hem avançat tant" en matèria d'igualtat, assegura Mayo, que ha emfasitzat la necessitat de celebrar l'Orgull LGTBI reivindicatiu. "Encara falta molt per fer, encara som perseguits pel carrer", ha recalcat.

La coalició Compromís ha mostrat el suport a Mayo i ha reivindicat la importància de viure unes Falles lliures d'agressions LGTBIfòbiques.

També et pot interessar

stats