Màxima tensió entre policia i manifestants durant un desnonament a Elx

Els agents antidisturbis han carregat contra el centenar de persones que intentaven impedir el desallotjament d'una família amb 3 xiquetes.

Els manifestants intenten impedir un desnonament en el barri del Carrús
Els manifestants intenten impedir un desnonament en el barri del Carrús / PAH Elx - Crevillent

Una vintena de policies s'han presentat a mitjan matí al barri il·lictà del Carrús per executar la sentència judicial de desnonament d'una família amb 3 xiquetes menors d'edat. Enfront, un centenar de persones convocades per la Plataforma Antidesnonaments d'Elx-Crevillent han intentat impedir-ho. Això ha desencadenat càrregues dels agents antidisturbis, que han deixat alguns ferits i escenes de molta tensió. Dos han hagut de ser atesos en l'hospital d'Elx.

La família desnonada devia 18.000 euros a un fons voltor amb seu a Luxemburg al qual ja havia pagat 40.000 euros en concepte d'hipoteca. Segons els afectats, quan el pare va perdre el treball, van deixar de pagar la hipoteca. Uns mesos després va recuperar la faena, però els propietaris es van negar a regularitzar la situació. Aleshores, la família va demanar la mediació de la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques d'Elx-Crevillent, però es va tornar a trobar la negativa del fons voltor de renegociar el deute. 

 Ara, la família, amb tres xiquetes de 3, 8 i 13 anys,  està en situació de risc d'exclusió social i amb el deute pendent.

També et pot interessar

stats