Mateo es fa viral amb la seua dramàtica reacció en assabentar-se que li falta la segona vacuna

La mare li diu que conte a la família que ja li han posat la primera dosi i el xiquet respon plorant: "Un moment, això significa que m'he de tornar a vacunar?"

Vídeo de la reacció de Mateo després de la vacuna / Tik Tok: @aalba05

La vacunació és un procés senzill i ràpid, però no tots els xiquets ho viuen de la mateixa manera. Mateo, que va acudir a vacunar-se contra la covid-19, s'ha fet viral a les xarxes socials després que sa mare gravara l'emotiva conversa amb el seu fill quan acabava de rebre la vacuna.

La reacció d'aquest menut de 8 anys en saber que hauria de posar-se més una segona dosi ha commocionat els internautes per la seua innocència i tendresa.

La mare li pregunta: "Mateo, què t'ha passat?". Els xiquets es queixa i contesta: "Em fa mal la vacuna" i diu que li fa mal el braç, mentre assenyala on li l'han injectada, al mateix tems que assaboreix una piruleta que li han regalat com a premi per ser un "campió", com diu sa mare.

La sorpresa ve quan la mare li diu: "Dis-li a la família, ja estic vacunat, m'han posat la primera". Mateo es queda bocabadat amb el que acaba de sentir i respon tot ell una llàgrima: "Un moment, això significa que m'he de tornar a vacunar?". Sa mare li explica que ha de vacunar-se una altra vegada d'ací a un mes i el xiquet crida plorós: "No, jo vull d'ací a un any".

Segona fase de la vacunació pediàtrica

Vora 40.000 menors valencians s'han vacunat ja en els col·legis de la Comunitat Valenciana des que va començar la segona fase de vacunació pediàtrica, després de les festes de Nadal. L'operatiu se centra en aquesta ocasió en l'alumnat de 5 a 8 anys i en els xiquets de 9 a 11 anys que no van poder vacunar-se per estar confinats.

En la primera fase, que es va desenvolupar amb normalitat abans de les vacances nadalenques, 107.360 alumnes van rebre la primera dosi de la vacuna pediàtrica de Pfizer.

També et pot interessar

stats