La metgessa de Sot de Xera Amparo Máñez rep la Creu de l’Orde Civil de Sanitat

La ministra de Sanitat Carolina Darias li ha ha fet entrega de la condecoració

Foto de Mínguez, Máñez i Darias durant l'acte de condecoració
Foto de Mínguez, Máñez i Darias durant l'acte de condecoració celebrat a Sot de Xera / Mercé Carrió

La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha entregat aquesta vesprada la Creu Senzilla de l'Orde Civil del Ministeri de Sanitat a María Amparo Máñez Martí, metgessa especialista en Medicina de Família i Comunitària i actual coordinadora del Centre de Salut del Villar. L’acte s’ha celebrat al saló d’actes de l’Ajuntament de Sot de Xera (Serrans).

L'Orde Civil de Sanitat és la màxima condecoració civil espanyola que es concedeix com a honor, distinció i reconeixement públics per a premiar mèrits, conductes, activitats o serveis rellevants o excepcionals en l'àmbit de la sanitat.

Máñez, visiblement emocionada, ha expressat sentir-se una “privilegiada” en rebre una distinció per exercir una professió que l'“apassiona” i que li ha permés al llarg de la seua trajectòria professional “conéixer i créixer al costat d’excel·lents persones i companys”.

Per la seua banda, Darias ha definit a Máñez com “una professional sanitària valenta, amb un esperit de superació únic i amb una generositat que els habitants de Sot de Xera sempre han reconegut”. A l’acte ha acudit també el conseller de Sanitat Universal i Salut Pública, Miguel Mínguez, que ha destacat la trajectòria i la dedicació de Máñez i a qui ha expressat la seua més sincera enhorabona.

També et pot interessar

stats