La mare de l’alumne amb discapacitat ferit en un autobús escolar: “Es podria haver estampat contra el paviment i s’haguera matat”

La mare de Víctor demana que es faça justícia i reclama que es cancel·le el contracte amb l’empresa

Irma Enamorado, mare de Víctor / À Punt NTC

La mare de Víctor, el xic en cadira de rodes que va caure perquè la rampa de l'autobús escolar no funcionava, demana que es faça justícia i assenyala que presentarà una denúncia. “Tinc l’informe de l’hospital i el del centre de salut de Paiporta”, comenta en declaraciones a À Punt NTC.

Es tracta de l'última polèmica de Monbus, l'empresa adjudicatària del transport escolar que acumula un llarg historial de negligències des de l'inici del curs. La plataforma no es va desplegar correctament en arribar el vehicle a la parada del carrer del Mestre Palau de Paiporta, on havia de baixar l’alumne, i sa mare, en veure que el menor es precipitava, va intentar detindre la cadira, un fet que va acabar lesionant els dos. “Si no arribem a estar ahí, el meu fill s’haguera estampat contra el paviment i s’haguera matat”.

Després de passar per l'hospital, mare i fill es recuperen de les contusions i del xoc psicològic. “Totes les nits es desperta dient: “No, mama, no, mama” i no vol anar a escola”, relata sense poder contindre les llàgrimes Irma, la mare de Víctor, que assegura que aquest incident li ha esborrat el somriure.

Irma considera que ja és massa tard per a reparar o canviar els autobusos i el que reclama és que es cancel·le el contracte amb l’empresa. “S’ha de fer justícia perquè cap mare i cap xiquet es mereix el que ens està passant i menys quan són especials i ja tenen prou”, denuncia.

Per la seua part, el conseller d'Educació, José Antonio Rovira, ha apuntat la possibilitat, després d'estudiar-ho "jurídicament", d'"anar cap a una rescissió del contracte" amb l'empresa que opera les rutes de transport escolar de la província de València que estan registrant incidents des de l'inici de curs.

També et pot interessar

stats