En llibertat a l'espera de judici l'home detingut a Bétera per maltractar el seu pare

El jutjat li imposa mesures cautelars de prohibició d'aproximar-se a la víctima i de comunicar-se amb ella

El vídeo d'un veí va facilitar la detenció de l'agressor
El vídeo d'un veí va facilitar la detenció de l'agressor / Guardia Civil

L'home detingut a Bétera (Camp de Túria) dimecres passat per insultar i agredir el pare ha sigut posat en llibertat amb les mesures cautelars de prohibició d'aproximar-se a la víctima i de comunicar-se amb ella, a l'espera d'un judici per un presumpte delicte de maltractament en l'àmbit familiar.

La detenció de l'agressor es va produir després que un veí de la víctima es personara en la caserna amb un vídeo on es veia a l'ancià mig nu i la precària situació de l'habitatge.

Segons ha informat un dels agents de la Guàrdia Civil que ha investigat el cas, les diligències han sigut entregades en el jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Llíria, que va decretar una orde d'allunyament del detingut i a no comunicar-se amb la víctima. L'home haurà de personar-se en dependències policials quan siga requerit.

L'agent ha agraït la col·laboració ciutadana i ha remarcat la seua importància a l'hora d'actuar davant els delictes que es produeixen en la intimitat. També ha aprofitat per a recordar que l'aplicació Alertcops permet denunciar aquest tipus de delictes de maltractament a persones vulnerables de manera anònima.

També et pot interessar

stats