La màgia de tornar a casa per Nadal

Enguany seran les primeres festes sense cap restricció després de dos anys, per això s'esperen més desplaçaments

La màgia de tornar a casa per Nadal / À Punt NTC

Una de les imatges del dia es pot trobar als aeroports, amb retrobaments de familiars i amistats que tornen a casa per a celebrar les festes. Enguany serà el primer Nadal sense cap restricció en dos anys, per això hi ha molta expectació i s'esperen més desplaçaments. 

Entre aquest divendres i el 30 de desembre hi ha programats més de 2.700 vols als aeroports valencians. És un dels caps de setmana amb més tràfic aeri de l'any, i també un dels més emocionants, per totes eixes arribades de gent.

Són escenari de moltes abraçades i besades, no tan llargues com el temps que han estat sense veure's però quasi. Els aeroports i les estacions de tren reviuen en aquestes dates amb el caliu dels familiars que esperen l'arribada dels qui falten habitualment. L'emoció de veure els teus éssers volguts et pot deixar sense paraules o fer que el temps que ha passat no et semble tant quan els tens davant.

Ara l'únic que volen és aprofitar i celebrar cada moment en aquestes festes abans de tornar a aquests llocs per a, aleshores, abraçar-se per a dir adeu.

També et pot interessar

stats