Madrid-València per 9 euros: Ouigo posa a la venda bitllets per a viatjar en alta velocitat

L'operador ferroviari francés de baix cost estrena divendres la primera ruta entre terres valencianes i la capital d'Espanya, que planeja connectar també amb Alacant l'any que ve

Un fullet explicatiu d'Ouigo, en una imatge d'arxiu
Un fullet explicatiu d'Ouigo, en una imatge d'arxiu / Europa Press

L'operador ferroviari de baix cost Ouigo posa a la venda aquest dilluns 2,4 milions de nous bitllets per a poder viatjar en alta velocitat per Espanya entre l'11 de desembre i l'11 de juny de 2023.

Els trajectes estaran disponibles a partir de les 11:00 hores des d'un preu de 9 euros tant en el web com en l'app d'Ouigo, segons ha informat la companyia francesa. Unes tarifes en consonància amb l'objectiu amb què es ven la marca, democratitzar l'alta velocitat a Espanya.

En total, Ouigo ofereix 1,66 milions de places en la línia Madrid-Saragossa-Tarragona-Barcelona, amb 64.134 seients disponibles cada setmana, i 740.000 places en la ruta Madrid-València que s'estrenarà divendres que ve, 7 d'octubre. Aquesta nova línia comptarà amb una oferta setmanal de 35.630 places després de la petició de l'empresa per a ampliar les operacions a cinc freqüències (deu trajectes) diàries.

"Fa poc més d'un any arribem a Espanya amb un únic fi: obrir les portes de l'alta velocitat a totes les butxaques. A partir d'ara quasi 100.000 persones a la setmana podran gaudir de les nostres tarifes baixes, acostant-nos a triplicar l'oferta amb què començàrem les operacions", ha destacat el director Comercial i de Màrqueting d'Ouigo, Federico Pareja.

Des que va aterrar al nostre país el 10 de maig de 2021, Ouigo ja ha transportat més de 2,9 milions de viatgers en l'única línia operativa fins ara, entre Madrid i Barcelona. Per a 2023 la companyia planeja connectar les ciutats de Madrid i Alacant, amb parada a Albacete. La ruta comptarà amb dues freqüències diàries, sumant quatre trajectes en total per dia. Posteriorment, té previst arribar a Andalusia amb cinc anades i tornades (deu trajectes) a Sevilla, Màlaga i Còrdova.

També et pot interessar

stats