Madrid proposa que els asimptomàtics no s'aïllen i la fi de la mascareta a l'interior

Plantejaran la supressió de l'ús excepte en residències, hospitals i transport públic

S'aproxima el fi de la mascareta als interiors
S'aproxima el fi de la mascareta a l'interior

La Comunitat de Madrid proposarà aquest dimecres al Ministeri de Sanitat i a la resta de comunitats l'eliminació dels aïllaments per a casos asimptomàtics i la supressió de l'ús de la màscara en interiors excepte en residències, hospitals i transport públic, sempre que l'evolució epidemiològica continue amb una tendència favorable.

Així ho ha dit el conseller de Sanitat, Enrique Ruiz Escudero, en la presentació aquest dimarts de les noves línies estratègiques que s'implantaran a la regió madrilenya tenint en compte la nova situació epidemiològica per la covid-19.

Tals peticions es formularan aquest dimecres en la reunió tècnica prèvia al Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut de dijous.

El Ministeri de Sanitat va citar les comunitats autònomes a la reunió d'aquest 10 de març, que se celebrarà a Saragossa, per a abordar l'eliminació de les màscares en els col·legis, assumpte que el departament que dirigeix Carolina Darias considera que es pot incloure en la reunió, convocada per a debatre el nou sistema de vigilància de la covid-19.

També et pot interessar

stats