Localitzen una nova pastera a Calp amb tretze homes a bord

Amb les d'aquesta embarcació, hi ha hagut 83 persones rescatades en les últimes dues setmanes en aigües valencianes

L'embarcació localitzada per Salvament Marítim vista des de l'helicópter d'aquest organisme, instants abans d'activar el rescat
L'embarcació localitzada per Salvament Marítim vista des de l'helicópter d'aquest organisme, instants abans d'activar el rescat / Salvament Marítim

Salvament Marítim ha localitzat aquest dilluns una pastera amb tretze homes adults a bord prop de la costa de Calp, segons ha confirmat aquesta entitat en les seues xarxes socials.

Un helicòpter d’aquest organisme ha vist l’embarcació amb els ocupants a bord i ha activat el rescat amb una embarcació. Fonts d’aquesta entitat han confirmat que els homes que viatjaven en aquesta barca són d’origen magrebí.

Una vegada interceptats, a tots els han traslladat al punt d’atenció sanitària del port d’Alacant, on seran sotmesos a un examen clínic, com marca el protocol.

Amb aquestes tretze persones, s’eleva a almenys 83 persones les rescatades en aigües valencianes, en la zona de l’Alacantí i el Baix Vinalopó, en diverses pasteres. El 27 de juliol arribava una altra barca fins a Santa Pola. Ho feia només dos dies després que es localitzara una altra pastera a Alacant amb 36 persones, mentre que el 24 de juliol es va interceptar una altra també en aigües alacantines. En aquest cas portava 17 persones a bord.

També et pot interessar

stats