Localitzen la jove desapareguda a Elx, però la família segueix preocupada

Anna Marín s’ha presentat a l’ambaixada de Perú i ha fet una videotelefonada al seu germà

La jove desapareguda, Anna Marín, en una imatge recent
La jove desapareguda, Anna Marín, en una imatge recent / À Punt NTC

La jove il·licitana desapareguda s’ha personat a l’ambaixada espanyola al Perú i he fet una videotelefonada al seu germà per a explicar-li que està bé, sota la supervisió de la policia. El cos de seguretat ha visitat també el domicili on està vivint Anna Marín amb una altra xica, i no han trobat cap indici que els alarme.

Com que ja ha sigut localitzada, l’associació SOSDesapareguts ha retirat l’alerta per la desaparició, però la família de la jove, de 21 anys, continua preocupada perquè no ha tornat a casa i el seu cas té moltes semblances amb el de Patrícia Aguilar, una altra jove d’Elx que va ser captada per una secta i se'n va anar al Perú, on va viure durant un any i mig i va arribar a tindre un fill amb el líder de la secta. 

Per això la família d’Anna valora viatjar al país andí per a visitar-la i tractar d’obtindre resposta a alguna de les preguntes que encara es fan, com ara per què va deixar d’anar a classe sense anunciar-ho a la família o perquè els va mentir dient que anava a passar uns dies amb les amigues quan realment se’n va anar al Perú.

Això va passar el 29 d’agost, quan va deixar sa casa. Quan no va tornar, la família va descobrir, parlant amb les amigues, que mai no va quedar amb elles, sinó que va agafar l’avió cap al país andí directament. Així mateix, van saber que havia deixat d’anar a classe al novembre i que ja havia fet un primer viatge a soles al Perú a juliol quan, suposadament, estava de viatge de fi de curs.

El germà d’Anna ha indicat a À Punt Notícies que aquest comportament no encaixa amb el caràcter de la jove, que és una persona “familiar, responsable i estudiosa”. Estan preocupats perquè el seu cas recorda molt al de Patrícia Aguilar, que també se’n va anar al Perú influïda pel guru d’una secta, però finalment la seua família la va trobar i va aconseguir que tornara. Per això es plantegen anar al Perú per a trobar-se amb Anna i aclarir què ha passat exactament. 

També et pot interessar

stats