Sacrifiquen els dos bous que encara estaven solts després de l'accident a Bunyol

Als animals els han trobat al polígon El Rincón després de vora 24 hores de recerca i els han hagut d'abatre en tornar a acostar-se a la carretera

Els dos bous solts després de l'accident d'un camió de transport animal en l'A3
Els dos bous solts després de l'accident d'un camió de transport animal a l'A-3 / À Punt

Els dos bous que encara estaven perduts després de l'accident del camió que els transportava a l'escorxador a l'A3 a l'altura de Bunyol han sigut sacrificats després de vora un dia de recerca en el polígon El Rincón de la localitat de la Foia de Bunyol.

El Seprona de la Guàrdia Civil, la ramaderia i la Policia Local els buscaven des d'aquest dilluns a migdia quan el vehicle va bolcar a l'autovia amb vora 40 animals dins. Als dos bous (destinats al consum de carn i no braus) els han trobat a pocs metres del punt del sinistre i segons fonts de la Guàrdia Civil, els agents els han hagut d'abatre quan els animals tractaven de tornar a l'autovia posant en perill els conductors.

En l'accident, en el qual no va resultar atrapada cap persona, i que es va produir a l'eixida del quilòmetre 320 de la citada via, un grup d'animals va quedar en llibertat i la major part van poder ser recuperats durant tota la jornada sense ocasionar incidents.

També et pot interessar

stats