Capturen uns bous solts a l'A-3 a Bunyol després d'accidentar-se el camió que els transportava a l'escorxador

Diverses dotacions de la Guàrdia Civil, bombers i policia autonòmica han treballat conjuntament per recuperar els animals

Els bombers recuperen els bous escapats / À Punt NTC

Uns bous han quedat solts aquesta vesprada als voltants de l'autovia A-3 al pas per Bunyol, després d'accidentar-se el camió que els transportava a l'escorxador, segons el Consorci Provincial de Bombers. Poc abans de les 18:00 hores, els bous fugits s'han agrupat a l'ombra d'un pi al costat de les vies de tren de la línia de Rodalies que uneix Valencià amb Bunyol, al costat de la plataforma ferroviària. Això ha fet que els trens circularen a pas humà en un tram de vora 500 metres. Mentrestant, els operaris de l'empresa de transports han encerclat els animals amb tela de color verd perquè deixaren de menejar-se i els han construït un túnel amb cotxes i maquinària per dirigir el ramat cap un camió de transport. 

Un dels bous solts per la A3
Un dels bous solts per la A3 / À Punt

L'accident, en el qual no ha resultat atrapada cap persona, s'ha produït a l'eixida del quilòmetre 320 de la citada via, de manera que els animals, el nombre dels quals no s'ha precisat (tot i que el camió en transportava vora 40), estan en una carretera auxiliar, ha informat el Centre de Gestió del Trànsit.

Les mateixes fonts han precisat que, a més dels bombers del Consorci Provincial, a la zona hi ha tres patrulles de la Guàrdia Civil i una altra de la policia autonòmica.

Manteniment de carreteres i veterinaris s'han fet càrrec dels animals i l'empresa transportista ha enviat un vehicle per fer el traspàs d'animals.

També et pot interessar

stats