Localitzades tres pasteres més a la costa de Torrevella i Santa Pola amb més de 40 migrants

Salvament Marítim està remolcant les embarcacions fins al port d'Alacant, on els atendrà la Creu Roja

La xifra de pasteres que arriben a Alacant supera ja a l’octubre la de tot l’any 2019
Migrants atesos a Alacant després d'arribar-hi en pastera, en una imatge d'arxiu / À Punt NTC
29 de setembre 2021 - 18:14

Tres noves pasteres s’han localitzat a la costa de Torrevella i Santa Pola, segons ha informat aquest dimecres Creu Roja Espanyola. La primera pastera s’ha localitzat a les 15:30 hores entre Torrevella, al Baix Segura, i Múrcia, amb 16 migrants a bord, segons detallen les mateixes fonts. Poc després, cap a les 17:30 hores, s'ha detectat una segona pastera amb 15 ocupants, també a la costa de Torrevella, i una tercera a l'altura de Santa Pola, al Baix Vinalopó, amb 11 persones.

Creu Roja ha explicat també que Salvament Marítim està remolcant les tres pasteres fins al port d'Alacant, on rebran assistència per part de l'organització humanitària.

Aquestes pasteres se sumen a les que van arribar aquest dimarts (almenys cinc) amb 95 persones a bord. Entre els migrants viatjaven cinc dones, de les quals dos estan embarassades, i deu menors. La majoria dels migrants atesos són d'origen algerià, encara que també n’hi ha de nacionalitat siriana. Als 95 migrants els han traslladat a centres de Madrid.

També et pot interessar

stats