En llibertat, amb mesures cautelars, el detingut per la caiguda de la dona des d'un primer pis a Tavernes de la Valldigna

El magistrat li ha imposat la prohibició d'acostar-se a menys de mil metres i de comunicar-se per qualsevol mitjà amb la dona mentre continua la investigació sobre els fets

Lloc on van ocórrer els fets, a Tavernes de la Valldigna
L'edifici on van passar els fets, a Tavernes de la Valldigna / Núria Navarro

El jutjat de violència sobre la dona de Sueca ha deixat en llibertat, amb mesures cautelars, l'home de 36 anys que va ser detingut diumenge a Tavernes de la Valldigna després que la companya sentimental, de 44, va caure des d'un primer pis.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, el magistrat li ha imposat la prohibició d'acostar-se a menys de mil metres i de comunicar-se per qualsevol mitjà amb la dona. El jutge ha pres la decisió a la vista de les dades de la investigació existents en aquests moments, que no són concloents, i prosseguirà ara les diligències per a determinar si els fets poden ser constitutius d'un delicte emmarcat en la violència de gènere o si es va produir per altres circumstàncies.

La causa està oberta formalment i de manera inicial per un delicte d'homicidi en grau de temptativa, sense perjudici d'una qualificació posterior.

Els fets es van produir al voltant de les vint hores de diumenge i, malgrat la gravetat de les ferides patides per la dona, que té diversos traumatismes, no es tem per la seua vida.

També et pot interessar

stats