Llibertat amb fiança per a l'acompanyant de la dona que va morir en caure el seu cotxe al pantà d'Alarcón

L'home, de 52 anys, està acusat d'homicidi per imprudència greu.

Unes persones que es trobaven al pantà van gravar aquest vídeo en el moment que queia el cotxe des d'una altura de 50 metres

L'home detingut després que la seua acompanyant morira en caure el seu vehicle al pantà a Alarcón (Conca), ha sigut posat en llibertat amb fiança de 1.500 euros i ha sigut imputat com a presumpte autor d'un homicidi per imprudència greu.

El jutjat també ha dictat com a mesures cautelars la retirada del passaport i l'obligació de comparéixer davant el jutjat el dia 1 de cada mes.

L'investigat, de 52 anys, i la dona morta, de 59, eren naturals de Lleida, no tenien cap vincle matrimonial ni sentimental i la seua relació era d'amistat.

El resultat preliminar d'autòpsia determina que la dona va morir a causa d'un traumatisme toràcic, sense indicis de criminalitat.

El jutjat ja ha autoritzat el trasllat del cos al seu lloc d'origen.

La imputació de l'investigat és provisional, a l'espera del resultat de proves forenses complementàries, així com proves pericials que s'aniran realitzant en les pròximes setmanes.

Els fets van tindre lloc dimecres a la vesprada, cap a les 17:35 hores, quan un vehicle es va precipitar al pantà i va quedar submergit en les aigües.

El cos sense vida de la dona va ser rescatat pel Grup Especial d'Activitats Subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil poc després de la mitjanit.

La dona era viuda i mare de tres fills i estava viatjant amb aquest home, que va baixar del cotxe per a fer unes fotografies i llavors el vehicle va caure a la presa d'Henchideros.

     

La presa d'Henchideros és la part del pantà d'Alarcón més pròxima a la població i forma un xicotet embassament des del qual es regula l'aigua per al transvasament Tajo-Segura.

També et pot interessar

stats