Llibertat amb fiança per al conductor que va fugir després de col·lidir i provocar la mort d'un motorista a Castelló de la Plana

L'home, que està investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi per imprudència, ha quedat en llibertat provisional amb una fiança de 6.000 euros

Localitzen a Torreblanca el cotxe del fugitiu que ha envestit mortalment un motorista a Castelló de la Plana
El cotxe del fugitiu, trobat a Torreblanca / Fonts policials

La titular del jutjat d'instrucció número 2 de Castelló de la Plana ha acordat la llibertat provisional amb fiança de 6.000 euros per al conductor del turisme que va fugir després de col·lidir amb un motorista que va resultar mort.

L'home està investigat en una causa oberta inicialment per un delicte d'homicidi per imprudència, sense perjudici d'ulterior qualificació, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El jutjat ha donat un mes de termini a l'investigat per a l'abonament de la fiança. A més, li ha imposat unes altres mesures cautelars com a compareixences en seu judicial cada quinze dies i la retirada del permís de conduir.

L'accident es va produir dimecres passat a l'avinguda Gran Via Tárrega Monteblanco de Castelló de la Plana, quan, segons va informar la Policia Local, un turisme va xocar contra un motorista, de 37 anys. El conductor del vehicle va fugir en el moment, encara que posteriorment es va trobar el seu vehicle a Torreblanca, i moments després, ell mateix es va entregar a la Policia Nacional i va ser detingut.

El Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va assenyalar que el sinistre va tindre lloc al voltant de les 22:00 hores del dimecres i fins a la zona es va desplaçar una unitat del SAMU.

L'equip mèdic va realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar i altres tècniques d'estabilització al motorista i, una vegada estabilitzat, va ser traslladat per politraumatisme a l'Hospital General Universitari de Castelló, on va morir posteriorment.

També et pot interessar

stats