Llibertat amb allunyament per a la parella que va agredir el jove acusat de matar el seu fill

Malgrat això, l’home ingressarà en presó per a seguir complint una condemna anterior per un delicte de lesions

Imatge d'arxiu de la façana de la Ciutat de la Justícia de València
Imatge d'arxiu de la façana de la Ciutat de la Justícia de València / Europa Press

El titular del jutjat d’Instrucció número 1 de València ha acordat aquest dijous, de conformitat amb la sol·licitud del ministeri fiscal, la llibertat provisional amb mesures cautelars per al matrimoni arrestat dimarts per presumptament agredir un jove de dèsset anys. El menor està pendent de juí, acusat de la mort del fill de la parella detinguda, un xic de setze anys. 

Els fets ocorregueren dimarts als voltants de la Ciutat de la Justícia de València. El magistrat ha pres aquesta decisió en atenció a les lesions patides per la víctima, que en principi no revesteixen gravetat, i ha imposat als dos detinguts una mesura cautelar d’allunyament i prohibició de comunicació respecte de l’agredit.

La víctima estava pendent de juí en la jurisdicció de Menors com a presumpte autor de l’homicidi del fill del matrimoni detingut, un jove que tenia setze anys quan el 2021 va perdre la vida a causa d’una ganivetada en un parc de Burjassot (Horta Nord), suposadament a mans de l’altre menor. 

Malgrat que el jutjat ha acordat la llibertat provisional per als dos arrestats, l’home ha ingressat en presó per decisió d’Institucions Penitenciàries (IIPP) per a continuar complint una condemna anterior per un delicte de lesions, assumpte pel qual actualment es trobava en llibertat condicional. 

També et pot interessar

stats