Detinguts a la Ciutat de la Justícia els pares d'un jove per apunyalar l'acusat de matar el seu fill

L’incident ha ocorregut a la porta dels jutjats quan el jove es disposava a comparéixer davant d'un jutjat de menors

Imatge d'arxiu de la façana de la Ciutat de la Justícia de València
Imatge d'arxiu de la façana de la Ciutat de la Justícia de València / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut aquest dimarts dues persones per presumptament apunyalar un jove de 17 anys en eixir d'un juí a la Ciutat de la Justícia de València. Els detinguts, segons la informació avançada per Levante-EMV, són els pares del menor de setze anys a què el jove ara agredit està acusat de matar d'una ganivetada en un parc de Burjassot el 2021.

Segons han confirmat fonts de la Direcció Superior de Policia, els detinguts per l'apunyalament són un home i una dona de 47 i 46 anys respectivament, als quals se'ls considera autors d'un delicte de lesions greus. Els fets han ocorregut cap a les 11:00 hores d'aquest dimarts.

La víctima presentava ferides al coll provocades per un ganivet que no revestien gravetat i, de fet, se n'ha anat del lloc pels seus propis mitjans, segons la Policia. Per a retindre els agressors han intervingut agents de la Guàrdia Civil, que és el cos de seguretat encarregat de la vigilància de l'edifici, si bé la detenció final l'ha feta la Policia Nacional.

Fins al lloc dels fets s'ha desplaçat una unitat del SAMU que ha atés el jove de la ferida en el coll que presentava. L'equip mèdic li ha donat l'alta in situ, amb indicacions de seguiment en un centre de salut, segons fonts del Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències.

El jove agredit està acusat de matar amb un ganivet el desembre del 2021 en un parc de Burjassot el fill de setze anys de la parella que aquest dimarts suposadament l'ha agredit. El presumpte homicida, que havia eixit del centre de menors al setembre, havia de comparéixer aquest dimarts en un jutjat de menors on estava assenyalada una vista prèvia al juí pel crim, per a determinar si s'acordaven mesures d'allunyament, sempre segons ha publicat Levante-EMV.

També et pot interessar

stats