Labora subvencionarà amb 24.000 euros la contractació indefinida de persones vulnerables

Les empreses i autònoms podran sol·licitar aquestes ajudes fins al 31 de juliol de 2021.

Una persona en cadira de rodes treballa a una fàbrica
Una persona en cadira de rodes treballa a una fàbrica

Labora ha convocat el programa de foment de la contractació indefinida de col·lectius vulnerables per al 2021, amb una dotació de 12,5 milions d’euros i emmarcat dins d’Avalem Experiència. Les ajudes Ecovul, cofinançades pel Fons Social Europeu, subvencionen les contractacions indefinides i a jornada completa que fan empreses i autònoms de la Comunitat Valenciana a persones de col·lectius vulnerables.

Els col·lectius inclosos en aquest programa són les persones en situació o risc d’inclusió social acreditades pels serveis socials, desocupades de llarga duració, majors de 50 anys o amb diversitat funcional.

L’import base de la subvenció és de 23.940 euros. En el cas que la persona contractada siga dona o persona amb diversitat funcional, però, la xifra és 25.270 euros. En aquesta línia, si la persona és víctima de violència masclista o té una diversitat funcional severa l’import és de 26.600 euros.

El termini de sol·licitud per a aquestes ajudes finalitza el 31 de juliol de 2021 i tant les sol·licituds com la documentació requerida hauran de remetre’s telemàticament.

Les persones que puguen ser contractades hauran d’haver romàs en situació de desocupació i figurar inscrites com a demandants d’ocupació en Labora fins a la contractació. Les empreses i autònoms que s’acullen a aquestes ajudes adquireixen el compromís de mantindre un mínim de dos anys la contractació de la persona treballadora.

També et pot interessar

stats