Labora ofereix 800 places per a estudiar alemany, francés i anglés al seu campus virtual

La matrícula comença aquest divendres i per a accedir als cursos és necessari figurar com a demandant d'ocupació

Oficina de Labora en una imatge d'arxiu
Oficina de Labora en una imatge d'arxiu / Generalitat
01 de juliol 2022 - 11:25

Labora obri matrícula aquest 1 de juliol per a una nova edició de cursos d'idiomes al seu campus virtual, amb 800 places: anglés per als nivells A1, A2, B1 i B2, francés A1 i A2 i alemany A1 i A2.

La duració dels cursos corresponents als nivells A1 i A2 és de 150 hores, mentre que els de nivell B1 i B2 són 240 hores. Tots aquests cursos són completament en línia, amb la qual cosa les persones matriculades poden realitzar-los en qualsevol moment del dia, així com qualsevol consulta als tutors dels cursos, segons ha indicat la Generalitat en un comunicat.

Per a accedir als cursos és necessari figurar com a demandant d'ocupació o inscriure's en Labora. Una vegada inscrites, les persones interessades han de matricular-se en la web del servei públic d'ocupació. Per a resoldre els dubtes sobre la inscripció en els cursos, Labora ha publicat en el seu canal de YouTube un tutorial amb els passos i amb la documentació que és necessària per a poder accedir al campus.

Cal ressaltar que aquesta formació està dirigida prioritàriament a persones desocupades encara que subsidiàriament hi poden participar persones ocupades, és totalment gratuïta i compta amb el suport de la Unió Europea a través del Fons Social Europeu.

Cursos de competències transversals

D'altra banda, Labora ofereix també al campus virtual cursos en competències transversals, que han experimentat en les últimes edicions un considerable augment d'alumnat matriculat. Aquests cursos, el període de matrícula dels quals s'obri cada mes, han vist triplicar-se el nombre d'alumnes participants, de manera que mentre en l'edició 16 es va comptar amb 224 persones matriculades, en la convocatòria 18 aquesta quantitat ha ascendit a 650, triplicant d'aquesta manera les persones matriculades.

Els cursos tenen com a objectiu millorar la inserció laboral de les persones desocupades i formar-les en les competències més demandades pels sectors productius de la Comunitat Valenciana. S'han triat entre les 20 especialitats que milloren les habilitats personals i interpersonals més demandades per les empreses a l'hora de seleccionar el personal: comunicació, lideratge, tècniques per a afrontar l'estrés o la gestió del temps, entre altres.

La duració és de 25 hores, estan tutoritzats i doten aquelles persones que els cursen d'un diploma d'aprofitament. Com que també són en línia, estan disponibles per a la seua realització durant les 24 hores del dia.

També et pot interessar

stats