L'Umbracle acull l'homenatge a les víctimes valencianes de la covid

En l'acte d'enguany en record de les més de 10.000 persones que moriren a causa de la pandèmia només hi ha hagut presència política

Homenatge en el monument “El record de la terra”
Homenatge al monument 'El record de la terra' / Lourdes Espinosa

La política valenciana s'ha citat aquest dissabte per a retre homenatge a les més de 10.000 víctimes valencianes que va deixar la covid. L'acte, impulsat per les Corts, ha tingut lloc a l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, tal com es va fer l'any passat.

En aquesta ocasió, tanmateix, ha tingut caràcter institucional i sols hi han acudit representants polítics com el president de la Generalitat, Ximo Puig; els dos vicepresidents, Aitana Mas i Héctor Illueca; el president de les Corts, Enric Morera; l'alcalde de València, Joan Ribó, o la delegada del govern de la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé.

Durant l'homenatge s'ha fet entrega de diversos rams d'hortènsies blanques, tal com s'ha fet des del 2020, al monument en honor a les víctimes ubicat a l'Umbracle, El record de la terra, de l'alcoiana Rosana Antolí, un cor roig amb canonades per on circula l'aire, "el que li va faltar a totes les víctimes de la covid de la Comunitat Valenciana".

També et pot interessar

stats