El 8 d'octubre, homenatge del Consell a les víctimes de la Covid-19

L'acte en record de les més de 1.600 víctimes valencianes tindrà lloc a l'Umbracle amb un aforament reduït d'unes cent persones.

El president Ximo Puig en el moment de fer l'anunci de l'homenatge aquest agost
El president Ximo Puig en el moment de fer l'anunci de l'homenatge aquest agost / À Punt NTC

El Consell retrà homenatge a les víctimes valencianes de la pandèmia i les seues famílies amb un acte que se celebrarà a l'Umbracle de la Ciutat de les Arts i les Ciències aquest dijous 8 d'octubre, la vespra del Dia de la Comunitat Valenciana.

L'acte tindrà lloc al migdia i serà "molt simbòlic" amb un aforament reduït d'unes cent persones per a mantindre les distàncies de seguretat, i està previst que hi participen familiars de les persones mortes per Covid-19 i també representants de la societat civil, segons han informat EFE fonts de Presidència de la Generalitat.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, havia avançat ja el mes d’agost la seua intenció de fer aquest homenatge al voltant de la data del Nou d’Octubre.

L'endemà, divendres Nou d'Octubre, la celebració del Dia de la Comunitat es limitarà a un acte institucional de la Generalitat amb aforament reduït on hi haurà el discurs del president Puig, i l'entrega de les distincions amb les quals el Govern valencià reconeix anualment la tasca de persones i institucions en defensa dels interessos valencians.

Pel que fa als actes no institucionals, hi ha convocades dues manifestacions i cinc concentracions només a la ciutat de València.

També et pot interessar

stats