L’operació tornada acaba sense incidents destacables a les carreteres valencianes

Pel que fa al trànsit aeri, l’aeroport d’Alacant-Elx ha operat vora mil vols en aquest període

L'autovia A-3, que uneix Madrid amb la Comunitat Valenciana, serà una de les que més trànsit acumularà aquest cap de setmana
L'autovia A-3, Madrid-València / Europa Press
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
28 d'agost 2022 - 06:30 Actualitzat: 28 d'agost 2022 - 23:59

L’operació especial de trànsit pel retorn de les vacances d’estiu d’enguany, que va començar divendres i s'ha mantingut activa fins a la mitjanit, ha acabat sense cap incident destacable.

La DGT ha demanat precaució als conductors i ha recomanat evitar les hores més desfavorables per a fer desplaçaments, entre les 17:00 i les 23:00 hores d’aquest diumenge. L’organisme tenia previstos vora dos milions i mig de desplaçaments per carreteres valencianes durant el cap de setmana.

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, d'altra banda, també va demanar "extremar" aquest cap de setmana la precaució en els desplaçaments, en coincidir l'operació tornada amb la previsió d’episodis de fortes tempestes, però tot i l’acte de presència de la pluja, no s’han notificat incidències destacades.

Les dades provisionals de morts en accidents en carretera durant el mes de juliol són de 131 persones i 65 més fins al 21 d'agost. Tot plegat vora 200 morts, segons dades provisionals de la DGT. 

Un miler de vols a l’aeroport d’Alacant-Elx

Quant al trànsit aeri, l'aeroport d'Alacant-Elx Miguel Hernández, el quart de la Península en nombre d’entrades i eixides, havia previst operar 940 vols aquest cap de setmana. A tot l’Estat se n’han efectuat més de 18.600 en l'àmbit de l'operació tornada, segons ha informat Aena.

Dades d'ocupació prepandèmiques a Benidorm

Hosbec, la patronal hotelera, ha avançat aquest diumenge les dades d'ocupació a Benidorm del mes d'agost. La mitjana mensual ha superat el 92%, una xifra superior a la registrada el 2019 i 2018. Les estades contractades han tornat a ser llargues —i no de cap de setmana com en juliol—, la qual cosa s'interpreta com una normalització de comportament del perfil de turista de la ciutat. Les perspectives per a setembre, assegura a patronal, són bones.

També et pot interessar

stats