L’onada de calor amenaça de superar els 40 ºC a l’interior de la Comunitat Valenciana

El veïnat lluita contra les temperatures tòrrides, sobretot a València i Alacant

El veïnat lluita contra les nits tòrrides a la platja de València

La calor extrema torna a ser protagonista aquest dimarts a la Comunitat Valenciana. Totes les previsions apunten al fet que al llarg de la jornada es poden superar els 40 °C a les comarques d’interior de València i Alacant. Si bé aquest dilluns a la nit les temperatures han donat una treva relativa, amb mínimes de 23 °C, aquest lleuger descens dona pas a un pic causat per una massa d’aire calent provinent d’Àfrica. 

Una calor que tampoc ha ajudat al descans durant la nit dels últims dies, que ha obligat gran part del veïnat a buscar alternatives per a combatre les nits sufocants. Traure les cadires al carrer i sopar a la vora de la mar han sigut algunes de les opcions més escollides per la gent a la ciutat de València, on per cinquena nit consecutiva es viu una nit tòrrida amb mínimes per damunt dels 25 °C. "Hem eixit, però l'aire ací també és calent", ha assegurat una veïna.

Una situació que, segons els experts, no és la primera vegada que es produeix a la capital, però que normalment té lloc més avançat l’estiu. 

També et pot interessar

stats