L’odissea d’una família valenciana per a retrobar-se després de la tempesta

El cotxe de Daniel es va quedar atrapat per l’aigua i va perdre el telèfon. Fins a la mitjanit la seua família pensava que se l’havia endut l’aigua

L’odissea d’una família valenciana per retrobar-se després de la tempesta / À Punt NTC

Les fortes pluges d’aquest dimarts van fer que molts vehicles quedaren atrapats a l'aigua, un fet que va evitar que qui els conduïa arribara al seu destí i fent que les empreses de grues feren centenars de serveis en un mateix dia. 

Daniel González va ser una d’aquestes persones. Segons ha relatat a À Punt NTC, va haver d’abandonar el cotxe per la finestra i escapar-se'n nadant perquè el vehicle estava surant a l’aigua. Això va impedir que poguera arreplegar el fill que estava jugant a futbol a Manises, però a més mentre parlava amb la seua dona, Núria Mallo –que l’esperava a l’hospital fent rehabilitació– li va caure el telèfon mòbil i el va perdre enmig de la tempesta.

La pèrdua de la comunicació va fer que la dona entrara en pànic i pensara en el pitjor: que se l’havia endut l’aigua. Però finalment la història va tindre un final feliç, perquè tota la família es va retrobar a la mitjanit de dimarts, sana i estalvia. Això si, aquest dimecres s’han trobat una sorpresa inesperada quan han anat a recollir el cotxe i han vist que la Guàrdia Civil els havia posat una multa per no haver retirat el cotxe a temps. 

També et pot interessar

stats