Quatre persones ateses per l'incendi d'un pis a Castelló de la Plana i un altre a Sagunt

Un home de 58 anys ingressa per cremades en el 30% del cos, mentre que un altre home de 73 i una dona de 67 estan hospitalitzades per inhalació de fum

Imatges de l'incendi a Castelló de la Plana / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
31 de gener 2024 - 09:50 Actualitzat: 31 de gener 2024 - 15:22

La nit ha sigut tràgica pel que fa als incendis en habitatges. Els bombers han extingit un incendi declarat en un pis del carrer de Clara Campoamor a Castelló de la Plana, i ha causat cremades greus, al 30% del cos, en un home de 58 anys, com confirmen des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). Poc després d'aquest avís, rebut a la una de la matinada, els bombers tenien constància d'un altre incendi en un habitatge de l'avinguda dels Sants de la Pedra de Sagunt. En arribar, van localitzar dues persones inconscients i una altra refugiada al balcó. Tots tres van ser atesos per inhalació de fum.

Quant a l'incendi de la capital de la Plana, en arribar al lloc del sinistre, l’equip sanitari ha estabilitzat el ferit i posteriorment l'han traslladat a l’Hospital General de Castelló. En arribar a aquest centre sanitari i constatar la gravetat de les ferides, l'han traslladat fins a La Fe de València.

L’incendi ha quedat extingit quasi a les tres i mitja de la matinada, després d'haver cremat l'habitatge. Tres equips de bombers han intervingut en les tasques d’extinció. 

D'altra banda, el segon incendi important de la nit ha tingut lloc a Sagunt. Allà els bombers han rescatat dues dones, de 32 i 67 anys, així com a un home de 73 anys. A tots els van traslladar inicialment a l'hospital comarcal, però després van reubicar la dona més major i l'home fins a l'Hospital General de Castelló.

Les dues persones més majors estaven inconscients, l'una al corredor de la casa i l'altra a l'habitació, mentre que la tercera havia pogut buscar refugi al balcó. Tots van rebre una primera assistència en el lloc dels fets pels efectes del fum. El foc va quedar apagat a les tres i quart de la matinada per bombers de Sagunt i la Pobla de Farnals.

També et pot interessar

stats