Un incendi sense ferits crema part de l'arxiu de Burjassot

El consistori assegura que els documents importants estan conservats en contenidors especials i que allò que s'ha fet malbé són, en general, documents sense massa transcendència

Un incendi sense ferits crema part de l'arxiu de Burjassot / Víctor Martínez

Un incendi s'ha declarat aquest diumenge de matí al subterrani de l'edifici de l'Ajuntament de Burjassot (Horta Nord) on es troba l'arxiu municipal. El Consorci Provincial de Bombers de València ha rebut l'avís al voltant de les 9:45 hores. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat efectius del parc de Burjassot i Paterna.

El foc ha afectat part del material de l'arxiu i de la instal·lació elèctrica, si bé s'ha pogut frenar ràpidament la propagació de les flames i no s'han hagut de lamentar danys personals.

Fonts de l'Ajuntament de Burjassot asseguren a À Punt Notícies que els documents importants estan conservats en contenidors especials i que allò que s'ha fet malbé són, en general, "documents sense massa transcendència".

El consistori assegura que els documents importants estan conservats en contenidors especials
El consistori assegura que els documents importants estan conservats en contenidors especials / Consorci Provincial de Bombers de València

Pel que fa a la causa de l'incendi, les mateixes fonts indiquen que tot apunta que pot haver saltat una espurna del quadre elèctric.

En apagar-se les flames, els equips de bombers han continuat treballant a l'edifici per tal d'extraure el fum i, segons expliquen els bombers, a causa de la fumeguera i per precaució, no es podrà accedir lliurement al subterrani durant les pròximes 48 hores.

També et pot interessar

stats