L’exmarit d’Oltra acudeix a la Ciutat de la Justícia per a tramitar l'ingrés en presó

Té 10 dies per a ingressar a la presó i començar a complir la condemna de cinc anys i la prohibició de comunicar-se amb la víctima dels abusos sexuals que va cometre quan era monitor

 

Luis Ramírez, exmarit de Mónica Oltra, amb boina negra, accedeix a la Ciutat de la Justícia aquest dimarts
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
23 de gener 2024 - 10:56 Actualitzat: 23 de gener 2024 - 14:40

Luis Ramírez, exmarit de l’exvicepresidenta del Consell, Mónica Oltra, ha comparegut a l’Audiència Provincial de València aquest dimarts, tal com li requeria l'orde judicial d’inici d’execució de la sentència ferma a cinc anys de presó. Ramírez està condemnat per haver abusat sexualment d’una menor tutelada per la Generalitat, quan ell era monitor del centre on estava l’aleshores adolescent. La secció segona d'aquest òrgan judicial li ha comunicat que té deu dies per a ingressar a la presó i començar a complir la condemna.

El condemnat estava citat a les deu del matí en la secretaria d'aquest tribunal per a tramitar l'ingrés en presó. El Suprem va confirmar el 14 de desembre la condemna a cinc anys de presó de Ramírez per haver comés, quan era monitor, abusos sexuals a una menor de 16 anys que estava sota la tutela de la Generalitat.

A més d’instar al condemnat a ingressar en presó, l’escrit judicial requereix a Ramírez que inicie el compliment de la condemna pel que fa a la prohibició d'aproximació a la víctima, al seu domicili o a qualsevol altre lloc freqüentat per aquesta.

A més, la resolució judicial també li impedeix comunicar-se amb la víctima, a través d’ell mateix o mitjançant terceres persones. En cas d’incompliment, Luis Ramírez podrà incórrer en un delicte de trencament de condemna tipificat en el Codi Penal.

De la mateixa manera, la interlocutòria remesa a Ramírez demana que s'inicie la condemna d'inhabilitació especial per a qualsevol professió o ofici que comporte contacte amb menors durant deu anys. 

També et pot interessar

stats