L'estació del TRAM de la plaça dels Estels, a Alacant, tancada per una avaria de l'ascensor

Totes les línies ixen ara des de l'estació del Mercat Central, tret de la línia 3, que uneix Alacant i el Campello, que ha quedat suspesa.

L'estació central de la plaça del Estels, al centre d'Alacant
L'estació central de la plaça del Estels, al centre d'Alacant / GVA

L'estació central de la plaça del Estels, al centre d'Alacant, s'ha hagut de tancar per motius de seguretat. El problema està en l'ascensor d'esta estació. L'estructura de la caixa de l'ascensor està trencada des de fa una setmana i el pes de les peces de vidre de les parets, de més de 300 quilos, està complicant els treballs dels tècnics. 

El tancament de l'estació de la plaça dels Estels no té, per ara, data de reobertura. Tot, en plena temporada alta i a la principal estació de la xarxa, on arriben a passar 1,7 milions de passatgers a l'any. Ara totes les línies del tramvia passen a tindre la capçalera a l'estació del Mercat Central. Totes tret de la número 3, que ha quedat suspesa. Es tracta de la línia que uneix Alacant amb el Campello i que utilitzen vora 260.000 passatgers  diàriament. Ara es veuen obligats a utilitzar la línia 21 de l'autobús urbà o la línia de TRAM que uneix Alacant amb Benidorm i que té una parada al Campello, però té una freqüència de pas menor.  

També et pot interessar

stats