L'espectacle cancel·lat de Dani Mateo es representarà el 9 de febrer en el Palau de la Música

Es tractarà d'un espectacle amb caràcter solidari que té un cost per entrada de 20 euros.

Imatge promocional de l'espectacle 'Nunca os olvidaremos'
Imatge promocional de l'espectacle 'Nunca os olvidaremos'

L'espectacle Nunca os olvidaremos, en què participa Dani Mateo i que va ser cancel·lat a València per les amenaces cap al Teatre Olympia on s'anava a representar, es presentarà finalment el pròxim 9 de febrer en el Palau de la Música.

L'auditori municipal i els artistes Dani Mateo, Raúl Cimas i JJ Vaquero han acordat ajornar la data de la representació de la peça teatral Nunca os olvidaremos al 9 de febrer de 2019, a les 22.30 hores, en la sala Iturbi de l'auditori valencià. L'objectiu, explica el Palau a través d'un comunicat, és que “el públic tinga més temps per a adquirir les entrades”.

En aquest sentit, recorden que es tracta d'un espectacle amb caràcter solidari que té un cost per entrada de 20 euros, la recaptació de la qual anirà destinada a una entitat sense ànim de lucre. En breu s'anunciarà l'ONG, així com la data a partir de la qual es podran adquirir les entrades.

D'aquesta manera, l'Ajuntament de València fa efectiu el seu oferiment de l'auditori valencià perquè puga representar-se l'obra, després de la seua cancel·lació, el passat 8 de novembre, en el Teatre Olympia de València per les amenaces rebudes arran de l’esquetx que va protagonitzar Mateo en El Intermedio, en el qual simulava mocar-se amb la bandera espanyola.

Des del Palau recorden que “va ser el mateix Dani Mateo qui va difondre en les xarxes socials que faria l'espectacle gratis, en referència al fet que no cobraria caixet en aquesta actuació. Per això la totalitat de la recaptació anirà destinada a una organització solidària”.

També et pot interessar

stats