L'Escola Oficial d'Idiomes obri la sol·licitud del torn de matrícula per a la prova de certificació d’anglés

Tot aquell que vulga acreditar el nivell d’anglés, pot sol·licitar una cita per formalitzar la matrícula en la prova

Les matriculacions de l\'EOI, obertes fins al 31 d\'octubre
Escola Oficial d'Idiomes a València / À Punt NTC

Les escoles oficials d’idiomes (EOI) de la Comunitat Valenciana obrin aquest dimarts el procés d’inscripció a les proves d’anglés en el seu web. L’alumnat lliure ja pot demanar cita per matricular-se en l’examen oficial de certificació que ofereix l’EOI.

Enguany s’ha tornat a optar per deixar els idiomes més sol·licitats en dates separades, per tal d’assumir la demanda d’una manera més ordenada. Durant el matí, s’aniran obrint els torns per nivells, de manera que a les 9 del matí s’obri per al nivell B1, a les 10 per al B2, a les 11 el C1 i finalment a les 12 el nivell C2. La sol·licitud continuarà oberta fins a l’1 de març o fins que s’esgoten els torns. Una vegada la persona interessada obtinga un dia i una hora per a matricular-se, podrà completar el tràmit en el mateix web on s’ha fet la sol·licitud. 

Després de completar la matrícula, el dia 21 de març es publicarà la llista provisional d’admesos i exclosos: moment en el qual s’ha de comprovar que la inscripció és correcta i, en cas de no ser-ho, serà possible fer al·legacions. Les llistes definitives es podran consultar el 4 d’abril. L’EOI ha penjat un document amb el cronograma complet dels tràmits.

Pel que fa a les proves, la convocatòria ordinària tindrà lloc al juny, i la convocatòria extraordinària per a examinar-se de les parts suspeses en el primer examen, al setembre. Els horaris de les proves orals ordinàries es coneixeran el 12 de maig.

Les taxes per a pagar pels exàmens van de 60 a 96 euros, però també existeixen bonificacions i exempcions per a diversos casos. En tot cas, per si encara hi ha dubtes, l’EOI ha preparat una guia completa per a aquelles persones que vulguen certificar el seu nivell d’idiomes.

Dimecres arriba el torn del valencià

D'altra banda, el dimecres dia 1 de març s'obrirà el mateix procediment de cita per a la matrícula en les proves oficials de valencià de l'EOI.

També et pot interessar

stats