L’escola d’estiu de Save the Children atén més de 500 criatures

Fan reforç escolar perquè no obliden el que han aprés durant el curs i els formen en noves tecnologies

Reforç educatiu, suport emocional i hàbits saludables a les colònies urbanes de Save the Children per a 500 xiquets i xiquetes en risc d'exclusió social

El 30% de les xiquetes i xiquets de la Comunitat Valenciana estan en risc de pobresa i 120.000 en situació de pobresa extrema.

Durant l'estiu, l'ONG Save the Children organitza escoles perquè més de 500 menuts i menudes de llars vulnerables no desconnecten del que han aprés durant el curs, tinguen suport emocional i aprenguen hàbits saludables.

El portaveu de l’ONG a la Comunitat Valenciana, Miguel Borque, ha assenyalat a À Punt NTC que enguany estan atenent més de 500 xiquets i xiquetes de tota la Comunitat Valenciana en risc de pobresa o exclusió social, als qui fan un reforç educatiu per a evitar el desenganxament que solen tindre durant els mesos d'estiu.

A més, Rosalía Albero, una de les educadores, ha explicat que no només fan reforç escolar, sinó que també ensenyen a la xicalla noves tecnologies, amb l’objectiu que puguen treballar, donar-los noves ferramentes i donar-los suport en les noves tasques.

També et pot interessar

stats