L’escala mecànica del nucli antic de Calp deixa de funcionar 24 hores després de l’estrena

L’Ajuntament ha requerit la concessionària que l’habilite, encara que l'empresa no concreta quan podrà usar-se

Escales mecàniques de Calp no funcionen / À Punt NTC

La nova escala mecànica, que s’ha instal·lat en un carrer del nucli antic de Calp, està fora de funcionament aquest dimarts, només 24 hores després de la seua estrena. L’Ajuntament ha requerit l’empresa concessionària perquè l’habilite i pugen utilitzar-la els vianants que vulguen salvar els 24 escalons del carrer de l’Alcalde Vicente Pastor, però aquesta no ha concretat quan estarà en funcionament, segons han indicat fonts municipals.

Aquesta nova escala es va inaugurar aquest dilluns. De fet, va estar activada fins a les 23 hores, segons ha confirmat a À Punt. Ara bé, els vianants que han volgut usar-la aquest dimarts, s'han trobat amb la sorpresa que no estava activada. Està previst que l'escala estiga en marxa des de les 8 del matí fins a les 12 de la nit.

La construcció d’aquesta escala no ha estat exempta de polèmica. Part del veïnat s’oposava perquè considera que aquests escalons que avancen de manera automàtica i que estan protegits per baranes metàl·liques, signifiquen una agressió al patrimoni històric de Calp. 

Un altre sector de la població, en canvi, veu amb bons ulls aquesta nova infraestructura, perquè considerar que facilita la mobilitat del veïnat més major. 

També et pot interessar

stats