L’equip valencià obté cinc medalles en el campionat Spainskills

Tres estudiants competiran a l'estiu en el campionat mundial de Kazan i al 2020, en l'europeu de Graz.

VÍDEO | L’equip valencià obté cinc medalles en el campionat Spainskills

L’expedició valenciana participant en el Campionat Nacional de Formació Professional Spainskills 2019 a Madrid ha guanyat un total de cinc medalles.

Paula Rosa Sanchis (IES Salvador Gadea), Cristian Ferrer (IES El Cabanyal) i Izan Elías Baretto (CIPFP Canastrell) han guanyat l'or en les modalitats d'estètica, perruqueria i refrigeració, respectivament.

Ara aquests tres estudiants competiran a l'estiu en les modalitats respectives en el campionat mundial de skills a Kazan (Rússia) i al 2020, en l'europeu a Graz (Àustria).

A més d'aquests tres ors, l'expedició valenciana ha obtingut dos metalls més. Cynthia López, de l'IES Berenguer Dalmau, ha guanyat la plata en la modalitat de cures auxiliars d'infermeria i atenció sociosanitària, i Iván Sebastià, del CIPFP Costa de Azahar, ha obtingut el bronze en serveis de restauració i bar.

L’expedició valenciana estava formada per 27 alumnes d'FP, 14 de València, 7 de Castelló i 6 d'Alacant. Aquest  campionat celebrat a Madrid busca promocionar aquest tipus d'ensenyaments i motivar l'alumnat.

També et pot interessar

stats