A l'edifici de Campanar, així va quedar la zona comunitària

Les plaques d'alumini, que es van pegar foc i van eixir volant pel vent, van aterrar en aquesta àrea

Així ha quedat la zona comuna de l'edifici de Campanar / À Punt NTC

Trenta dies després de l'incendi de l'edifici de Campanar, un equip d'À Punt Notícies ha pogut accedir a la zona d'oci, l'espai comú on tot el veïnat gaudia del temps lliure, amb un espai de terrassa i una piscina, ara totalment cobertes de restes de l'incendi i cendra. El panorama, un mes després, és realment desolador.

A l'aire, enganxada la façana, es pot apreciar clarament la llana de roca i els balcons totalment cremats. En terra es pot veure tota mena de mobiliari destrossat, plantes cremades i el que és més important: les plaques d'alumini, que van eixir volant per la calentor i les fortes ràfegues de vent, que van aterrar en aquesta zona. Una va caure i, de l'impacte, va quedar tota doblegada, un vestigi de les circumstàncies extremes que van arribar a haver en l'edifici.

En les mateixes plaques que queden en terra es pot apreciar clarament com, en la cara interna, que va ser la que es va cremar, encara hi ha restes del pas del foc. Precisament ací podria estar la clau de les causes de l'incendi i una de les proves que poden utilitzar els investigadors, que encara tenen molta feina a fer al lloc dels fets.

També et pot interessar

stats