Els forenses finalitzen les autòpsies dels deu cossos trobats a l'edifici incendiat de Campanar

Tres d'aquests cadàvers hauran de passar per un estudi antropològic a causa de l'estat en què es trobaven

Policia científica abans d'entrar a l'edifici de Campanar
La Policia Científica abans d'entrar a l'edifici de Campanar / Europa Press

Els forenses de l'Institut de Medicinal Legal de la Conselleria de Justícia i Interior han finalitzat aquesta vesprada a última hora les autòpsies practicades als cossos trobats en l'edifici incendiat de Campanar.

No obstant això, tres d'aquests cadàvers hauran de passar a estudi antropològic per l'estat en què es trobaven, segons han informat fonts d'aquest departament.

A partir de les 21:00 hores, l'Institut de Medicina Legal ha desactivat el pla d'emergències, però l'equip de psicòlegs de l'oficina d'atenció a les víctimes de la Ciutat de la Justícia continuarà prestant durant tot el cap de setmana l'atenció psicològica a aquells afectats i familiars que el requerisquen.

Els treballs de la Brigada de la Policia Científica i Judicial han estat des de primera hora d'aquest dissabte a l'interior de l'edifici incendiat desenvolupant una faena que ha tingut com a resultat la localització d'un nou cos. D'aquesta manera, i després de les tasques d'identificació, el nombre de víctimes mortals ha ascendit a deu, segons ha informat la delegació de govern espanyol.

La titular del jutjat d'instrucció número 10 de València va obrir aquest divendres diligències prèvies per a investigar les causes i circumstàncies de l'incendi i ha decretat el secret de les actuacions a fi de "protegir les perquisicions policials i la intimitat de les víctimes i els seus familiars".

També et pot interessar

stats