L’autovia del Mediterrani acumula fins a vint quilòmetres de retencions en diferents punts

Les cues més significatives estaven al Camp de Túria, on la Pista d’Ademús també presentava trànsit lent. La circumval·lació d’Alacant tenia fins a deu quilòmetres de cues

Enllaç de l'autovia A-70 amb la V-30 este dilluns, amb trànsit dens
Enllaç de l'autovia A-70 amb la V-30 este dilluns, amb trànsit dens / DGT

Este dilluns es feia difícil circular per l’A-7, una de les principals artèries que creua la Comunitat Valenciana, de nord a sud. A l'autovia del Mediterrani s’acumulaven, a primera hora del matí, fins a vint quilòmetres de retencions en diferents punts, segons recollia el mapa d'incidències de la Direcció General de Trànsit (DGT). La cua més significativa estava entre la Mallada i Mas Camarena, en sentit cap a Barcelona, a l'altura del Camp de Túria, on hi havia quasi una quinzena de quilòmetres de retenció. L’A-70, que circumval·la Alacant, presentava també una desena de quilòmetres de retenció. Hi havia embús en els dos sentits, cap a Múrcia i cap a València. 

A més, l’autovia del Mediterrani presentava vora quatre quilòmetres de cues entre la Ribera i l’Horta, d’Alginet a Picassent, en direcció a València per uns treballs de manteniment en la carretera. També han hagut de proveir-se de paciència els conductors que circulaven per esta mateixa via, però entre Aielo de Malferit i Canals, on es registraven vora dos quilòmetres de retenció en sentit València.

En direcció contrària, però també en esta artèria essencial per a les comunicacions de la Comunitat Valenciana, hi havia dos quilòmetres més de Massarrojos fins a la Creu de Gràcia en sentit Alacant, segons constava en el mapa d’incidències de la DGT.

Accedir a València requeria este dilluns paciència, tant per als que intentaven accedir per la Pista de Silla com per la Pista d’Ademús. En el primer cas, en hora punta han arribat a haver-hi fins a quatre quilòmetres de cua en sentit València, concretament entre Silla i Albal. Una cua semblant hi havia a la Pista d’Ademús, entre Sant Antoni de Benaixeve i la Creu de Gràcia, on es registraven fins a sis quilòmetres de trànsit lent en sentit a la capital.

Les proximitats a la ciutat d’Alacant també presentaven un cert col·lapse del trànsit. Les retencions es repetien en sentit Múrcia i en sentit València. Per moments, s’acumulaven cues de deu quilòmetres. Eren més significatives en direcció cap al nord. 

També et pot interessar

stats