L'Associació Espanyola contra el Càncer subhasta tres parcel·les a Castelló de la Plana a partir d'un euro

Estes propietats procedeixen d'herències de persones que han deixat a l'AECC el seu llegat per a continuar amb l'activitat dirigida a fer front al càncer

Parcel·la a subasta en Castelló de la Plana
Parcel·la a subhasta a Castelló de la Plana / Escrapalia

L'Associació Espanyola contra el Càncer (AECC) ha tret a subhasta diverses parcel·les de terreny, entre les quals hi ha tres finques a Castelló de la Plana amb un preu d'eixida d'un euro. La subhasta s'ha tret a través del portal Escrapalia i s'allargarà fins al 28 de maig.

Dos de les parcel·les de Castelló de la Plana ixen a subasta a partir d'un euro i la tercera ho fa amb un preu inicial de 4.000 euros. Són finques que en algun cas superen els 5.000 metres quadrats. Per ara, ja hi ha dos propostes per a adquirir dos d'aquestes finques, mentre que hi ha una que encara no ha despertat cap interés formal.

Estes propietats procedeixen d'herències de persones que han deixat a l'AECC el seu llegat per a continuar amb l'activitat dirigida a fer front al càncer i millorar la vida de les persones, segons ha explicat en una nota de premsa Escrapalia. Així, es posen a la venda per a recaptar fons amb la finalitat de continuar impulsant la investigació, cobrir les necessitats no clíniques de pacients i familiars i impulsar la prevenció en càncer.

També et pot interessar

stats