L’assetjador de Paula Bonet entra en presó per haver-se saltat l’orde d’allunyament

L’artista de Vila-real va denunciar en xarxes que un home l’assetjava des de feia més de dos anys

Imatge d'arxiu de Paula Bonet
Imatge d'arxiu de Paula Bonet / À Punt NTC

L’artista de Vila-real Paula Bonet ha anunciat a través de les xarxes socials que l’home que l’assetjava des de feia més de dos anys ha entrat a la presó perquè s'ha saltat l’orde d’allunyament.

“La situació viscuda, al contrari d’allò que esperen les persones que imposen la seua presència a altres i els coarten la llibertat, em dona encara més força per a seguir denunciant, amb la meua obra, les violències que exerceixen sobre nosaltres”, ha manifestat Bonet. 

Segons ha confirmat el diari Ara, la jutgessa d'instrucció de Barcelona que porta el cas va decretar l'entrada en presó de l’assetjador el 5 d'octubre. A l'endemà, l'home va passar a disposició judicial i va ingressar a la presó. 

Fa dos mesos, Paula Bonet va explicar a través de les seues xarxes personals que un home l’assetjava de forma regular, fins i tot al seu nou lloc de treball, des de feia més de dos anys. En un relat molt cru, l’artista assegurava que l’assetjador li deia que a vegades volia “tallar-la a trossets” o esperava al darrere de la finestra del seu despatx a la matinada. “Jo no responc, només pegue un crit, li demane que se'n vaja i telefone al 112. Dilluns passat vaig haver de fer-ho tres vegades".

Ara l’artista ha agraït en una nova publicació l’afecte de la família, la parella, les amistats i els seguidors “en unes setmanes tan difícils”. “Aprofitaré aquesta pau per a eixir per pinzells nous, pintar tota la nit i navegar per pàgines web per a avançar la meua visita al Taller 99, un dels llocs més segurs que he conegut mai”, ha manifestat.

També et pot interessar

stats