L’alumnat de València gaudirà com a festius escolars el 16, 17 i 18 de març

El final del curs es retarda un dia: l’alumnat de secundària acabarà el 20 de juny, mentre que en infantil i primària serà el 22 de juny

Alumnat del col·legi Les Arts de València
Alumnat del col·legi Les Arts de València / Europa Press

L’alumnat de València gaudirà com a festius escolars el 7 de desembre, coincidint amb el pont de la Constitució, així com el 16, 17 i 18 de març, amb motiu de les Falles. Aquest canvi en la distribució dels festius ha sigut possible després que la Conselleria d'Educació haja acceptat la sol·licitud del Consell Escolar Municipal de València, segons ha confirmat el secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler.

El Consell Escolar Municipal de València va votar dimecres mantindre la seua proposta d'establir quatre dies festius escolars per al 7 de desembre i els dies 16, 17 i 18 de març, allargant un dia més el curs escolar. Una vegada estudiada la proposta del Consell, Educació ha decidit donar-li el vistiplau tenint en compte que s'ha produït un canvi respecte al calendari previst inicialment, la pròxima eliminació de les proves extraordinàries de l'ESO.

D'aquesta manera, l'activitat acadèmica a València acabarà el dilluns 20 de juny de 2022 en secundària i el dimecres 22 en infantil i primària, ha detallat Soler.

També et pot interessar

stats