L’alumnat del col·legi públic de Tàrbena agraeix el treball dels bombers per a extingir l'incendi

Els menors han desplegat una gran pancarta amb la paraula 'Gràcies', acompanyada amb dibuixos de camions de bombers i helicòpters  

Vídeo de l’alumnat del col·legi de Tàrbena on agraeixen el treball dels bombers / X: @GVA112

L'alumnat del Col·legi Públic de Tàrbena, en un vídeo publicat aquest dimarts, ha agraït als efectius desplegats en el punt de comandament avançat el seu treball per a extingir l'incendi forestal de la localitat de la Marina Baixa. Els menors han desplegat una gran pancarta amb la paraula 'Gràcies', acompanyada amb dibuixos de camions de bombers, helicòpters fent descàrregues contra el foc i cors, entre altres dissenys.

Alguns efectius del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant, de la Unitat Militar d'Emergències (UME) i de Bombers Forestals que eren allí presents han saludat i agraït els més joves. Igualment, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat, a través de les seues xarxes socials, ha donat les gràcies a l'alumnat aquest detall que els ha "emocionat".

L'incendi forestal es va declarar diumenge en la Serra Ferrer, entre les localitats de la Marina Baixa de Tàrbena i Xaló. Fins al moment ha afectat unes 695 hectàrees, encara que evoluciona de manera “positiva”. Aquest dimarts a la vesprada s'han retirat els mitjans aeris, que romandran en les seues bases en preventiu per si es dona alguna reproducció.

També et pot interessar

stats