L’alcalde de Montserrat reclama més inversió en seguretat per a evitar més atropellaments

La Guàrdia Civil ha identificat ja el conductor, que es troba encara amagat

Imatges després de l'atropellament múltiple a Montserrat / À Punt NTC

La Guàrdia Civil busca des d'aquest dimarts el conductor de la furgoneta que ha atropellat dos ciclistes a la carretera CV-405 al seu pas per Montserrat, a la Ribera Alta. Un moria en l'acte i l'altre ho feia hores després a l'hospital. Un tercer, ferit lleu, va facilitar una descripció detallada a les forces de seguretat, que ja han identificat l'empresa de repartiment a Quart de Poblet i el conductor, encara amagat.

L'atropellament múltiple ha enervat els ànims dels alcaldes de la zona, que demanen des de fa vint anys millores en una via amb 14.000 vehicles diaris i que travessa polígons i urbanitzacions. “Demane a la Generalitat i a la Diputació que d'una punyetera vegada es posen d'acord”, ha reclamat José María Mas, alcalde de Montserrat.

La sensació generalitzada a la comarca era per a molts ciclistes a mig camí entre el dol pels companys morts i la por de circular per ací. “Preferisc les carreteres secundàries”, ha assegurat un veí de la zona. De fet, de poc valen els senyals. “Hem d'anar conscients de la velocitat a què es va”, ha afirmat un altre usuari.

De moment, els agents han intensificat la recerca per a trobar on s'amaga l’autor dels fets.

També et pot interessar

stats