Es fuga després de matar dos ciclistes a la CV-405

El presumpte autor de l'atropellament, que s'ha produït entre els termes de Torrent i Montserrat, circulava amb una furgoneta blanca de repartiment

En imatge, les bicicletes accidentades / À Punt NTC

Dos ciclistes de 70 i 73 anys han mort aquest dimarts en un atropellament múltiple a la carretera CV-405 entre els termes de Torrent (Horta Sud) i Montserrat (Ribera Alta). El conductor del vehicle ha pegat a fugir. Segons han declarat els testimonis a la Policia Local de Montserrat, circulava amb una furgoneta blanca de repartiment.

El Centre de Coordinació d'Emergències ha rebut l'avís vora les nou del matí. Han desplaçat una unitat de Servei Vital Bàsic i un SAMU, que han prestat atenció sanitària a les dues víctimes, però no han pogut salvar la vida d'un d'ells. El ferit greu, que presentava diversos traumatismes, ha sigut reanimat i estabilitzat abans de ser traslladat en ambulància a l'hospital La Fe de València, on finalment ha mort.

"He sentit un soroll, m'ha passat al costat la furgoneta. Ha envestit el meu company i l'ha catapultat" ha explicat a À Punt Toni Alba, també ferit, però amb lesions lleus. Segons indica, l'home que ha mort anava en la cua del grup. Aficionat de lluny al ciclisme, aprofitava la jubilació per a fer escapades en bici amb els amics, segons ha relatat Alba. Hui havien quedat per a fer la ruta fins a Montserrat, un tram de carretera molt freqüentat per als amants de les dues rodes.

La furgoneta de repartiment ha parat uns metres més amunt un instant i després ha marxat. Portava un fort bony a la part dreta, segons han informat els testimonis. La Guàrdia Civil i la Policia Local de Montserrat mantenen actiu el dispositiu per a localitzar el vehicle i el conductor.

En imatge, la bicicleta d'un dels ciclistes atropellats
En imatge, la bicicleta d'un dels ciclistes atropellats / À Punt NTC

També et pot interessar

stats